جمعه

Entry for 30 Jul 2010


فیلم سینمایی پرستوهای عاشق پاییز اکران عمومی می شود

فارس سینما _ غلام‌رضا آزادی تهیه‌کننده فیلم سینمایی «پرستوهای عاشق» ساخته ی فریال بهزاد در خصوص اکران این فیلم گفت: فیلمیران، مسئولیت پخش فیلم را بر عهده گرفته و احتمالا پاییزماه به اکران در می‌آید.



وی از شروع تبلیغات فیلم پرستوهای عاشق در هفته آینده خبرداد و گفت: تبلیغات فیلم را از هفته آینده شروع خواهیم کرد و امیدوارم فیلم دیده و با استقبال مردم مواجهه شود.


آزادی «پرستوهای عاشق» را متفاوت از فیلم‌های در حال اکران دانست و اظهار داشت: این داستان دراماتیکی دارد که در قالب فانتزی روایت می‌شود، زیرا حال جوانان امروز ما فانتزی است. جوانان امروز به نظر می‌رسند که جدی نیستند در حالی که این گونه نیست زیرا تنها حالت و نوع برخورد آن‌ها فانتزی است.


آناهیتا نعمتی، یوسف تیموری، علی صادقی، نیوشا ضیغمی، حامد کمیلی و... در این فیلم به ایفای نقش می‌پردازند.


عوامل این فیلم عبارت اند از:


مدیرفیلم برداری: غلام رضا آزادی، صدابردار: حمیدرضا اسلامی‌نژاد، دستیار اوّل وبرنامه‌ریز: سپهر میکائیلیان، منشی صحنه: زهره جعفری، دستیاران فیلم بردار: کامیار شیثی، علی کرمی، ایرج کرمی، مجید مهربان، عکـّاس: حبیب مجیدی، طراح لباس: هایده مرندی، مدیر صحنه: منیر بازرگان، طراح گریم: محمدرضا قومی، دستیاران صحنه: هایده مرندی، یوسف پناهی.

چهارشنبه

Entry for 28 Jul 2010


آغاز فیلم برداری فیلم سینمایی "روایت"

فیلم برداری سومین فیلم سینمایی نیکی کریمی شنبه دوم مردادماه شروع شد.



به گزارش خبرنگار مهر، فیلم برداری فیلم سینمایی "روایت" از شنبه با بازی شهاب حسینی و نیکی کریمی در لوکیشنی در پونک شروع شد و 10 درصد از پروژه فیلم برداری شده است.

نظام کیایی صدابردار، سودابه خسروی طرّاح گریم، محمدرضا دل پاک صداگذار، مستانه مهاجر تدوین گر و تورج اصلانی فیلم بردار این فیلم سینمایی هستند. پانته‌آ بهرام، اشکان خطیبی، هستی مهدوی‌فر، هوشنگ گلمکانی، امید روحانی و جواد طوسی بازیگران این فیلم هستند.

"روایت" فیلمی اجتماعی و شهری است. داستان درباره زوجی مستندساز است که درگیر سوژه فیلم خود می‌شوند و زن پی گیر ماجرای قهرمان داستان می‌شود. نیکی کریمی فیلم های سینمایی "یک شب" و "چند روز بعد" را کارگردانی کرده است.

سه‌شنبه

Entry for 27 Jul 2010


 
مهران مدیری در نقش تاجر ونیزی با نام بلوتوث

فارس سینما_ مجموعه ی جديد مهران مديری كه قرار است در شبكه نمايش خانگی توزيع شود، از 32 بازيگر اصلي بهره مي‌گيرد و در حال حاضر روزهای پايانی تصويربرداری را در لوكيشن پاورچين ادامه می‌دهد.



در اين سريال مهران مديری (بلوتوث)، سيامك انصاری(نيما/ استاد تاريخ/ مستشارالملك)، محمدرضا هدايتی (پادشاه/ جهانگير شاه دولو)، سحر جعفري جوزاني (رويا/ دختر صدراعظم/ ناز خاتون)، سحر ذكريا (لعبت الملوك/ دختر پادشاه)، رضا فيض‌نوروزی (اعتمادالملك ديلمی/ صدراعظم)، برزو ارجمند (برزو خان/ سپه سالار اداره ی پيش-مرگان)، بيژن بنفشه‌خواه (بی خودی الملك/ پسر صدراعظم)، آرام جعفری (كاترين/ سوگلی)، اليكا عبدالرزاقی (فخرالتـّاج/ زن پادشاه)، نادر سليمانی (رستم/ سرآشپز/ اداره ی اميال مباركه)، فلامك جنيدی (كبوتر/ زن سرآشپز)، رضا نيك خواه (خوابگزار/ نوسترآقاخان داموس الملك)، شايان احدی‌فر (گنجشك خان ديلمي/ پسر اتابك)، شادی احدی‌فر (ضعيف السلطنه/ همسر دواء الملك)، عارف لرستانی (بلد الملك/ رئيس نظميه، بلديه، امنيه)، مريم بخشی (اخترالملوك/ زن صدراعظم)، علی لك‌پوريان (دامبول السلطنه/ اداره كيف همايوني)، ساعد هدايتی (طبيب دربار/ دواء الملك/ همسر دايی اقبال خان)، فاطمه هاشمی (نديمه/ همدم الملك/ همسر دايی اقبال خان)، هادی كاظمی (توپولوف/ برادر كاترين/ باباشاه حشم‌دار)، جواد عزّتی (پدر اتابك)، سعيد پيردوست (پهلوون مشير/ قهوه‌چی)، رامين پورايمان (دایی اقبال خان/ اداره سور و سات همايوني)، دريا امينيان (منيژالسلطنه/ همسر داموس الملك)، بيوك ميرزايی (تيمور)، حميد كاشاني (شكوفه/ ميرغضب)، اميرفرزام دهنوی (سرباز نظميه)، شيما مومنی (كنيز السلطنه/ همسر بلدالملك)، سام نوری (معلم زبان فرانسوی)، بهشاد مختاری (مخبرالدوله سرسعدي)، مهدی ناطقی (سرباز نظميه)، آزاده مهدی‌زاده (ژوزفين/نديمه كاترين) و شقايق رحيمی (مليح السلطنه/ همسر دامبول السلطنه) ايفای نقش می‌كنند.


قهوه ی تلخ 32 بازيگر اصلی دارد و داستان آن با بازی سيامك انصاری در نقش مورّخ آغاز ‌شد. او در ابتدای داستان كه در دنياي امروز مي‌گذرد، يك فنجان قهوه ی تلخ مي‌خورد و با خوردن آن به تاريخ سفر می‌كند. او در طول زمان به مورخی تبديل می‌شود كه در مرور خاطرات تاريخی خود، هربار دچار مسائلی می‌شود كه اين مسائل داستان‌های سريال را رقم می زند.


داستان‌های مجموعه تلويزيونی «قهوه ی تلخ» توسط امير مهدی ژوله و خشايار الوند نوشته شده است و مهران مديری در آن نقش يك تاجر ونيزی را ايفا می‌كند.

منبع: خبرگزاری فارس

Entry for 27 Jul 2010

اعطای نشان درجه یک هنری به داود رشیدی

فارس سینما_ برنامه ی "عصری با هنرمندان" برای اعطای نشان درجه  یک و درجه دو هنری به هنرمندان رشته‌های نمایش، موسیقی و هنرهای تجسمی 2 مردادماه در تالار وحدت برگزار شد. در این برنامه "سیدمحمد حسینی" وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، "حمید شاه‌آبادی" معاون هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، رامین معاون مطبوعاتی، مهان‌پرست سخنگوی وزارت امور خارجه و "حسین پارسایی" رییس مرکز هنرهای نمایشی حضور داشتند.



در ابتدای برنامه، شاه‌آبادی با اشاره به هدف برنامه در ارج نهادن به هنرمندان گفت: «هنر طلوع زیبایی‌ها است. هنرمندان ما بیانگر هنری هستند که از بطن واقعیت‌ها بیرون می‌آید.»


وی افزود: «انقلاب درونی هنرمند مادی نیست. وی از یکسو رو به کمال دارد و از سوی دیگر فضای درونی خویش را می‌نگرد.»


شاه‌آبادی تصریح کرد: «ما در تلاش هستیم ارتباطی صمیمانه‌تر با جامعه هنری کشور شکل گیرد و هر بار با بهانه‌ای نو دور هم جمع می‌شویم و این بار هدف، تجلیل از هنرمندان است.»


وی در پایان عنوان کرد: «این فرصت را باید قدر بدانیم و از نزدیک دغدغه‌های هنرمندان را بشنویم و برای رفع مشکلاتشان تدبیر کنیم.»


سپس گزارشی تصویری از دفتر توسعه فعالیت‌های آموزشی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی پخش شد. پس از آن نوجوانان هنرستان هنرهای زیبا اصفهان قطعه‌ای موسیقی سنتی نواختند و پس از آن نوبت به ارائه گزارشی تصویری از بنیاد رودکی و بنیاد آفرینش‌های هنری نیاوران رسید.


در ادامه مرشد "محسن میرزاعلی" به اجرای پرده‌خوانی با موضوع پرده حضرت ابوالفضل پرداخت و در ادامه پس از گزارش تصویری دفتر موسیقی، گروه تواشیح قدر به اجرای برنامه پرداخت.


سپس با ارائه گزارشی تصویری برنامه‌ها و اهداف مرکز هنرهای نمایشی معرفی شد.


پس از ارائه این گزارش سیدمحمد حسینی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به ارائه سخنانی کوتاه پرداخت و گفت: «ما خود را موظف به تجلیل و تکریم از هنرمندان می‌دانیم.»


وی درباره ارائه برنامه‌های معاونت هنری به دولت گفت: «منتظریم بسته نهایی معاونت هنری آماده شود تا آن را به دولت ارائه کنیم.»


حسینی بر لزوم حضور پررنگ‌تر هنرمندان ایرانی در عرصه‌های بین‌المللی تأکید کرد.


در ادامه نوبت به اهدای نشان درجه (1) و (2) هنری رسید که ابتدا نشان‌های دو بخش موسیقی و هنرهای نمایشی اهدا شد. در حوزه تئاتر نشان درجه (1) هنری به داود رشیدی، بهروز غریب‌پور و احمد سپاسدار تعلق گرفت و عزت‌الله مهرآوران، علی رضایی و رضا میرمعنوی نشان درجه (2) هنری دریافت کردند.


پایان بخش این مراسم نیز قطعه‌ای نمایشی از گروه عرفان به سرپرستی نادر رجب‌پور با عنوان وصال بود.


در حاشیه:


ـ در این مراسم از هنرمندان تئاتری چهره‌هایی چون اسماعیل خلج، پری صابری، نصرالله قادری، رحمت امینی، اصغر خلیلی، محمد ساربان، محسن حسینی، حسن باستانی، سوسن مقصودلو، حسین فرخی و فرشید ابراهیمیان در میان جمعیت حضور داشتند.


ـ پیش از شروع مراسم "حمید شاه‌آبادی" به همراه "حسین پارسایی" از نمایشگاه نقاشی که در سالن انتظار تالار وحدت برپا بود دیدن کردند. در این نمایشگاه هنرمندان نقاش همزمان مشغول کشیدن نقاشی بودند.

منبع:ایران تئاتر

دوشنبه

Entry for 26 Jul 2010

نقش آفرینی در فیلم های کیانوش عیـّاری و اصغر فرهادی

سینمای ما - شهاب حسینی در دو فیلم "جدایی نادر از سیمین" به کارگردانی اصغر فرهادی و "خانه پدری" ساخته ی کیانوش عیاری جلوی دوربین می‌رود. شهاب حسینی یکی از پرکارترین بازیگران سینمای ایران در ماه‌های آینده است، بازی خوب او در فیلمهای سینمایی "درباره الی"، "سوپراستار" و "پرسه در مه" باعث شده بیشترین پیشنهادهای بازیگری امسال به دست این بازیگر برسد.


حسینی که به تازگی بازی در مجموعه "شوق پرواز" را تمام کرده مدتی پیش برای بازی در فیلم سینمایی "روایت" به کارگردانی نیکی کریمی قرارداد همکاری امضا کرد امّا به تعویق افتادن تولید این پروژه باعث شد دومین هم کاری او با کریمی به تأخیر بیفتد.

حسینی هم چنین قرار است در فیلم سینمایی "خانه ی پدری" به کارگردانی کیانوش عیّاری با فاطمه معتمدآریا، مهناز افشار و مهدی هاشمی هم بازی شود و پس از آن در فیلم تازه اضغر فرهادی مقابل دوربین برود.

 فیلمی که فرهادی مانند تجربه‌های قبلی‌اش در سکوت خبری آن را پیش می‌برد. "جدایی نادر از سیمین" فیلم تازه فرهادی درباره ی زوجی است که می‌خواهند از هم جدا شوند و برای نگه داری فرزندشان دچار مشکل می‌شوند.

 شهاب حسینی برای بازی در فیلم سینمایی "سوپراستار" سیمرغ بلورین بهترین بازیگر مرد را از جشنواره بیست و هفتم فیلم فجر به دست آورد.

Entry for 26 Jul 2010

جشن سينمای ايران در دو مرحله برگزار می‌شود


چهاردهمين جشن سينمای ايران در دو مرحله برگزار می‌شود

فرهاد توحيدی(دبير چهاردهمين جشن سينمای ايران) در گفت‌وگو با ايلنا، با اعلام اين مطلب افزود: برای اولين بار امسال جشن سينمای ايران كه چهاردهمين دوره آن درپيش است، در دو مرحله برگزار می‌شود.


وی ادامه داد: در مراسم اوّل كه در 21 شهريور و فقط با حضور اهالی سينما برگزار مي‌شود؛ لوح و جوايز بخش بزرگداشت‌ها به چهار هنرمندی كه از آنها تقدير خواهد شد، اهدا می‌شود و همچنين كانديداهای بخش‌های مختلف معرفی می‌شوند.


توحيدي افزود: مراسم اصلی چهاردهمين جشن سينمای ايران در تاريخ پنج شهريور به صورت عمومی با حضور هنرمندان سينما، مسئولان و علاقه‌مندان برگزار می‌شود.


توحيدی با اشاره به اين كه هيأت انتخاب بخش مستند تا نيمه ی شعبان اسامی آثار منتخب را اعلام مي‌كند، گفت: جشن بخش مستند 23 شهريور ماه برگزار مي‌شود. هم چنين جشن انتخاب فيلم‌های كوتاه 18 شهريور و جشن ويژه ی سازندگان فيلم‌های انيميشن نهم مهرماه برگزار می‌شود و هركدام از اين جشن‌ها به صورت جداگانه برگزار می‌شود.

یکشنبه

Entry for 25 Jul 2010

سامیه لک و محمدرضا فروتن هم به مجموعه ی محمدحسین لطیفی پیوستند


آغاز توزیع «قلب یخی»، نخستین سریال شبکه نمایش خانگی

نخستین سریال تولید شبکه ی نمایش خانگی، از این هفته در دسترس بینندگان قرار می‌گیرد.


به گزارش «بانی‌فیلم»، مجموعه ی قلب یخی به کارگردانی محمدحسین لطیفی و تهیه‌کنندگی سیّد کمال طباطبایی به عنوان نخستین مجموعه داستانی ایرانی ویژه پخش در شبکه نمایش خانگی از چهارشنبه هفته جاری در اختیار مخاطبان قرار می‌گیرد. طبق پیش‌بینی‌ها این سریال در سه فصل دوازده قسمتی تولید خواهد شد و چهارشنبه هرهفته یک قسمت از آن توزیع می‌شود. تاکنون هشت قسمت از سریال آماده پخش شده و تصویربرداری نیز هم چنان در لوکیشن لواسان ادامه دارد.


حمید فرخ‌نژاد، حمید گودرزی، الناز شاکردوست، مهرآوه شریفی‌نیا، نسرین مقانلو، آشا محرابی، سیّد مهرداد ضیایی، لیدا عباسی، شیوا خسرومهر، علی رضا کمالی، محمدرضا داوودنژاد، آنیتا قالیچی و با هنرمندی حسین یاری و امین حیایی در این سریال بازی داشته‌اند.


ضمن این که سامیه لک به تازگی به گروه بازیگران پیوسته و قرار است محمدرضا فروتن نیز در قسمت‌های بعدی مقابل دوربین رود. طراح و نویسنده این سریال حامد عنقا است که ماه مبارک رمضان سال گذشته سریال تلویزیونی «نردبام آسمان» را به نویسندگی او از شبکه یک شاهد بودیم.


قلب یخی در ژانرهای عاشقانه و جنایی ساخته شده و سایر عوامل آن عبارت اند از: مدیرتصویربرداری: سیروس عبدلی، مدیرتولید: افشین قلی‌پور، تدوین: سیامک مهماندوست، موسیقی متن: کارن همایون فر، صداگذاری و ترکیب صدا: سیدعلی رضا علویان، صدابرداران: سیامک نیازی، بابک نیازی، طراح صحنه و لباس: آیدین ظریف، طراح چهره‌پردازی: ایمان امیدواری، طراحی و ساخت تیتراژ: امیر شعبان خاقانی، سرمایه‌گذاران: سیّد کمال طباطبایی و تصویر دنیای هنر.

شنبه

Entry for 24 Jul 2010


فيلم علی رضا امينی 20 مرداد كليد می خورد

ترانه عليدوستی و صابر ابر در «انتهای خيابان هشتم»

ترانه عليدوستی و صابر ابر برای بازی در فيلم سينمايی «انتهای خيابان هشتم» به كارگردانی علی رضا امينی قرارداد بستند.


به گزارش «باني فيلم»، اين دو بازيگر دو روز قبل با دست‌اندركاران اين پروژه به توافق رسيدند تا ايفاگر نقش‌هاي اصلي اين فيلم باشند. مهدي ماهانی نيز ديگر بازيگر قطعی «انتهای خيابان هشتم» است. قرار است طی روزهاي آينده چند بازيگر ديگر به اين فهرست اضافه شوند تا فهرست بازيگران اين فيلم تكميل شود. صابر ابر و ترانه عليدوستی پيش از اين در فيلم «درباره الی ...» با يك ديگر هم بازی بودند و فيلم علی رضا امينی دومين تجربه ی مشترك‌شان به حساب می‌آيد.


داستان «انتهاي خيابان هشتم» در سه روز اتفاق مي‌افتد و مثل كار قبلي امينی مضمونی اجتماعی دارد. به گفته ی سيدجمال ساداتيان فيلم برداری اين فيلم 20 مرداد ماه در تهران آغاز می‌شود.


فيلم نامه ی اين فيلم را علی فريد بر اساس طرحی از علی رضا امينی نوشته است كه اين روزها در مرحله بازنويسی فيلم نامه قرار دارد.


علی برازنده (مدير فيلم برداری)، مرضيه يزدان‌جو (طراح صحنه و لباس)، مجتبی متولی (مدير توليد)، علي تيموري (دستيار اول كارگردان و برنامه‌ريز) ايمان اميدواری (طراح گريم) ‌و علي لنگرودی (دستيار دوّم كارگردان) ديگر عوامل قطعی «انتهای خيابان هشتم» هستند.


امينی اين روزها فيلم سينمايی «هفت دقيقه تا پاييز» را روی پرده ی سينماها دارد.

منبع: روزنامه ی بانی فیلم

جمعه

Entry for 23 Jul 2010



فیلم جدید آنجلینا جولی ماه آینده اکران خواهد شد
اکران فیلم جدید آنجلینا جولی به ماه بعد موکول شد
فیلم سینمایی Salt با بازی آنجلینا جولی پس از تدوین نهایی ماه آینده اکران خواهد شد. در این فیلم آنجلینا جولی در نقش سالت که یک مامور ویژه سازمان سیا می باشد نقش آفرینی کرده است. داستان فیلم مربوط می شود به توطئه و خیانت در سازمان سیا که یکی از مأمورین از این توطئه مطلع می شود و....


منبع: خبرگزاری سینمایی فـارس سینمـا

پنجشنبه

Entry for 22 Jul 2010

اکران انیمیشن "جمشید و خورشید" از مهر ماه در سینماهای کشور


علی سرتیپی سخن گوی شورای صنفی اعلام کرد قرارداد اکران فیلم سینمایی انیمیشن "جمشید و خورشید" به کارگردانی بهروز یغماییان به ثبت رسید و از مهرماه در گروه آزاد اکران عمومی خواهد شد.


در این فیلم برای نخستین بار بازیگران مطرح سینمای ایران به جای شخصیت های داستان گویندگی کرده اند که عبارتند از : ترانه علیدوستی (در نقش خورشید) ، پرویز پرستویی (منجم و کارام) ، امین حیایی (جمشید) ، حبیب رضایی (آبا) ، ثریا قاسمی (ندیمه) ، رامبد جوان (ماهان) و چنگیز جلیلوند (پادشاه). آوازهای این فیلم نیز توسط ترانه علیدوستی ، امین حیایی ، اسفندیار قره باغی ، کیوان کیارس و کیانا کیارس اجرا شده است.

یکشنبه

Entry for 18 Jul 2010

نامزدهای بهترین آثار بیست‌ و هشتمین جشنواره بین‌المللی فیلم فجر به انتخاب داوران انجمن منتقدان و نویسندگان سینمای     
ایران معرفی شدند.


به گزارش خبرگزاری مهر، روابط عمومی انجمن منتقدان و نویسندگان سینمای ایران اعلام کرد داوران این انجمن متشکل از محمود گبرلو، مهرزاد دانش، حسین گیتی، علی علایی، امیر قادری، حمید گرشاسبی و خسرو نقیبی نامزدهای دریافت تندیس را در 9 رشته، از میان فیلم‌های شرکت کننده در بیست و هشتمین جشنواره فیلم فجر اعلام کردند.


برندگان نهایی تندیس بهترین‌های هر رشته در چهارمین جشن انجمن منتقدان و نویسندگان سینمای ایران که به زودی زمان برپایی آن اعلام می‌شود، معرفی خواهند شد. فهرست این نامزدها به ترتیب حروف الفبا به این شرح است:

نامزدهای بهترین فیلم


1- به رنگ ارغوان (به تهیه‌کنندگی سیدجمال ساداتیان)

2- پرسه در مه (به تهیه‌کنندگی جواد نوروزبیگی)

3- طهران، تهران (به تهیه‌کنندگی محمدعلی حسین‌نژاد)

4- کیفر (به تهیه‌کنندگی سعید سعدی)

5- هفت دقیقه تا پاییز (به تهیه‌کنندگی سیدجمال ساداتیان)






نامزدهای بهترین کارگردانی


1- بهرام توکلی (پرسه در مه)

2- ابراهیم حاتمی‌کیا (به رنگ ارغوان)

3- حسن فتحی (کیفر)

4- عبدالرضا کاهانی (هیچ)

5- داریوش مهرجویی (اپیزود اول طهران، تهران)






نامزدهای بهترین فیلم نامه


1- به رنگ ارغوان (نوشته ی ابراهیم حاتمی‌کیا)

2- پرسه در مه (نوشته ی بهرام توکلی)

3- کیفر (نوشته ی علی رضا نادری)

4- نفوذی (نوشته ی داوود امیریان)

5- هفت دقیقه تا پاییز (نوشته ی محسن تنابنده)






نامزدهای بهترین بازیگر نقش اوّل مرد

 


1- شهاب حسینی (پرسه در مه)

2- مصطفی زمانی (آل)

3- حمید فرخ‌نژاد (به رنگ ارغوان)

4- حامد کمیلی (پسر آدم، دختر حوا)

5- مهدی هاشمی (هیچ)






نامزدهای بهترین بازیگر نقش اوّل زن


1- مهناز افشار (طبقه سوم)

2- نگار جواهریان (طلا و مس)

3- لیلا حاتمی (پرسه در مه)

4- مریلا زارعی (کیفر)

5- فاطمه معتمد آریا (صد سال به این سال‌ها)






نامزدهای بهترین بازیگر نقش مکمل مرد


1- مهران احمدی (هیچ)

2- رضا بابک (به رنگ ارغوان)

3- حامد بهداد (کیمیا و خاک)

4- جمشید هاشم‌پور (کیفر)

5- هدایت هاشمی (لطفاً مزاحم نشوید)






نامزدهای بهترین بازیگر نقش مکمل زن


1- مرضیه برومند (هیچ)

2- پانته‌آ بهرام (هیچ)

3- نگار جواهریان (هیچ)

4- گل چهره سجادیه (حوالی اتوبان)

5- مهراوه شریفی‌نیا (پشت در خبری نیست)



نامزدهای جایزه استفاده خلاقانه از فناوری‌های نوین


1- تورج اصلانی (برای فیلم برداری فیلم بدرود بغداد)

2- حامد ثابت (برای موسیقی فیلم پرسه در مه)

3- حمید خضوعی ابیانه (برای فیلم برداری دو فیلم ملک سلیمان و پرسه در مه)

4- بهرام دهقانی (برای تدوین فیلم پرسه در مه)

5- فرشاد محمدی (برای فیلم برداری دو فیلم آل و آناهیتا)






نامزدهای جایزه خلاقیت و استعداد درخشان


1- سیاوش اسعدی (حوالی اتوبان)

2 - مجید برزگر (فصل باران‌های موسمی)

3- بهرام بهرامیان (آل)

4- شبنم عرفی‌نژاد (پشت در خبری نیست)
5- مهدی نادری (بدرود بغداد)

جمعه

Entry for 16 Jul 2010


آهنگ "شهزاده ی رویا" متعلق به شهاب حسینی نیست

امید به بهترین های آسمان و زمین برای هم وطنانم. مدتی است شاهد حضور ترانه ای به نام "شهزاده رویا" یا "شهزاده دریا" یا یک هم چین چیزی هستم که به بنده نسبت داده شده است. هم چنین استفاده از تصویر این جانب به عنوان پوستر و بیلبورد تبلیغاتی در مورد این ترانه. خدمت هموطنان عزیزم اعلام می دارم که این اثر متعلق به بنده نبوده ، هرچند منویات شخصی که اقدام به این کار نموده بر کسی پوشیده نیست.عرض می کنم که هدف قطعاً سوء استفاده اعتباری از نام این جانب بوده است که حتماً به صورت قانونی پی گیر این اقدام خواهم بود و قانون احترام به حقوق دیگران را به این دوست نه چندان محترم یادآوری خواهم کرد. صداقت زیستن را از درگاه باری تعالی برای خویش و تمامی هموطنانم خواستارم.
سید شهاب الدین حسینی
Source: http://shahabhoseini-fan.blogfa.com/

پنجشنبه

Entry for 14 Jul 2010


تکذیب تمامی سایت های شخصی در ارتباط با شهاب حسینی

اختصاصی خانواده سبز-مدتی است که شاهد پدید آمدن سایت ها و وبلاگ های مختلف به اسم " سایت شخصی شهاب حسینی" در دنیای اینترنت هستم که برایم جای شگفتی دارد. . به هرحال لازم می دانم از این طریق اعلام کنم هیچ گونه سایت و یا وبلاگی در دنیای اینترنت زیر نظر این جانب فعالیتی ندارد و هم چنین در فیس بوک هم صفحه ای ندارم و فعالیت نمی کنم. مطمئن باشید اگر روزی تصمیم به تأسیس سایت شخصی گرفتم شما عزیزان را به طور رسمی و از طریق مصاحبه مطبوعاتی مطلع خواهم ساخت.

یکشنبه

Entry for 04 Jul 2010



                                  

دیدار رئیس سازمان و جمعی از هنرمندان صدا و سیما با رهبر معظم انقلاب 
حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی صبح امروز در دیدار رئیس سازمان صدا و سیما و جمعی از کارگردانان، نویسندگان، هنرمندان و دست اندرکاران مجموعه های نمایشی صدا و سیما، جایگاه رسانه ملی و بخصوص بخش «هنرهای نمایشی و فیلم و سریال» را، مهمتر از هر زمان دیگر دانستند و با تشکر صمیمانه از تلاشهای ارزنده مدیران و هنرمندان رسانه ملی در این زمینه افزودند: با استفاده ازامکانات سخت افزاری و نرم افزاری از جمله تاریخ و فرهنگ جذاب و پر فراز و نشیب ایران، می توان فاصله زیاد وضع موجود با وضع مطلوب را کاهش داد وپر کرد.


رهبر انقلاب اسلامی، هنرهای نمایشی را در "نگاه راهبردی به نقش رسانه در عرصه فرهنگ سازی"، بسیار تأثیرگذار خواندند وافزودند: واقعیات نشان می دهد که صدا و سیما و بویژه بخش هنرهای نمایشی، نقش بسیار مهمی در حال و آینده کشور برعهده دارند.


ایشان رسانه ملی را، عمده ترین مرکز هدایت فکری جامعه برشمردند و با اشاره به تعبیر حضرت امام خمینی درباره صدا و سیما افزودند: این دانشگاه بزرگ باید همچون قله ای عظیم و سرچشمه ای همیشه جوشان، زلالِ معارف الهی – انسانی – اجتماعی – فرهنگی و سیاسی را در زندگی مردم جاری سازد که این جایگاه بسیار مهم، تکالیفی اساسی را در مقابل مسئولان، دست اندرکاران و همکاران هنرمند صدا و سیما قرار داده است.


رهبر انقلاب اسلامی، استفاده دشمنان ملت ایران را از هنرهای نمایشی برای تأثیرگذاری در افکار عمومی، نشانه ای از ظرفیت عظیم اینگونه هنرها دانستند و خاطرنشان کردند: ملت بزرگ، زنده و هد فمند ایران ، دارای پیامهای ناب و سعادت آفرینی است و از این لحاظ نیز باید حقیقتاً در اعتلای هنرهای نمایشی اهتمام ورزید و در این زمینه سرمایه گذاری مادی و معنوی کرد.


ایشان، با اشاره به سخنان برخی هنرمندان در این دیدار درباره دغدغه های روحی و روانی در ساخت آثار هنری و نیز مشکلات ناشی از پرداختن به برخی انتقادات افزودند: روح هنرمند، لطیف و ظریف است اما هنرمندان در این زمینه حساسیت زیادی نشان ندهند و با اعتماد به نفس به کار بسیار مهم خود بپردازند.


ایشان در همین مقوله ، برخی دغدغه های هنرمندان را غیرواقعی دانستند و افزودند: بعضی ایرادهایی که به سریالها و فیلم ها گرفته می شود درست است و مواردی وجود دارد که لازم است حتما رعایت شود.


حضرت آیت الله خامنه ای، عبور از خط قرمزهای اخلاقی ، دینی و فرهنگی را دارای ضررهای فراوان خواندند و خاطرنشان کردند: در برخی سریالها، نیازی به طرح اینگونه موارد ، اصولاً وجود ندارد و به هر حال مسائلی که شرع مقدس لازم دانسته است، در تولیدات هنری کاملا رعایت شود.


ایشان، ترویج ارتباط غلط زن و مرد را از جمله مسائل کاملاً غیرلازم برشمردند و در تشریح مفهوم صحیح انتقاد به عنوان یک عنصر ضروری افزودند: به موازات طرح نقاط منفی و تاریک جامعه، باید با طرح نقاط مثبت و ترسیم مبارزه شخصیتها و قهرمانهای سریال با زشتی ها و پلیدیها، بگونه ای عمل کرد که در نهایت ،آن نقاط منفی ،طرد و مغلوب شوند چرا که در غیر این صورت ،طرح نقاط منفی ،عملاً به نق زدنهای مکرر و سیاه نمایی تبدیل می شود و در جامعه یاس و نومیدی ترویج می کند.


رهبر انقلاب اسلامی در همین زمینه افزودند: در هر داستان وسرگذشتی ،در چالش خیر و شر، انگیزه های سالم موجود برای مبارزه با جریان شر نیز، هنرمندانه به تصویر کشیده شود تا فضای واقعی جامعه در ذهن مخاطب ترسیم گردد.


ایشان ایستادگی تاریخی ملت ایران در مقابل جبهه استکبار را منشا دشمنی صریح واشکار قدرتهای بزرگ با این ملت خواندند وافزودند: دوران کنونی از لحاظ سیاسی دورانی استثنایی است اما بدون تردید ملت بزرگ ایران این گذرگاه دشوار را نیزپشت سر خواهد گذاشت و در هر حرکتی از جمله آثار هنری و نمایشی باید واقعیت مسلم این دوران تاریخی، یعنی دشمنی قدرتهای زورگو با ملت ایران را در نظر داشت و نقش خود را در مقابله با این دشمنی ایفا کرد.


حضرت آیت الله خامنه ای دروغهای فضاحت بار دشمنان ملت ایران را در زمینه دمکراسی – حقوق بشر و همکاری با ملتها یادآور شدند و افزودند: کسانی که سلاح و مواد شیمیایی را برای جنایت آفرینی در حق ملت ایران، در اختیار صدام قرار می دادند امروز شبکه های به ظاهر فرهنگی تشکیل می دهند تا همان هدف را دنبال کنند و این واقعیت نباید از چشم کسی پوشیده بماند.


حضرت آیت الله خامنه ای، با اشاره به تاریخ کهن این سرزمین ،ملت ایران را از لحاظ تاریخی ملتی حقیقتاً عفیف و نجیب خواندند و با یاد آوری تلاش بی وقفه شبکه های بیگانه برای شکستن حریم عفاف و حجاب و ویران کردن بنیان خانواده در ایران افزودند: آنهایی که با این ملت ادعای دوستی می کنند با تولید فیلمهای سینمایی و تلویزیونی ضد ایرانی، دشمنی خود را با تاریخ و فرهنگ این ملت پرافتخار آشکار کرده اند و در چنین شرایطی، هر کار نمایشیِ سیاسی، باید با هوشیاری کامل صورت گیرد تا در جهت اهداف دشمن نباشد.


رهبر انقلاب اسلامی در تشریح انتظار رهبری نظام از جامعه هنرمندان بویژه دست اندرکاران عرصه های فیلم و سریال تأکید کردند: اگر شما در آثار خود با هوشیاری و دشمن شناسی، ایستادگی تاریخی ملت ایران را به زیبایی ترسیم کنید، خود ، قهرمان یک داستان حقیقی می شوید و اثر نمایشی شما نیز مطمئناً جذاب تر و گیراتر خواهد بود و این مسئله ای است که از جامعه هنرمندان و بویژه هنرمندان فعال در صدا و سیما توقع می رود .


ایشان با قدردانی از تلاشهای فاخر و ارزشمند هنرمندان توانا ، و دست اندرکاران سریالها و فیلم های تلویزیونی افزودند: در پشت هر لحظه این گونه آثار فاخر، دریایی از کار و تلاش و ابتکار و خلاقیت وجود دارد و باید واقعآً قدردان این گونه کارها بود.


حضرت آیت الله خامنه ای همچنین از آقای ضرغامی رئیس سازمان صدا و سیما، مدیران بخشهای مختلف رسانه ملی بویژه بخش هنرهای نمایشی صمیمانه تشکر کردند و افزودند: با وجود این تلاشهای ارزشمند ، میان وضع کنونی و آنچه باید انجام شود فاصله زیادی است که می توان با استفاده از ظرفیتهای سخت افزاری ونرم افزاری و تلاش بیشتر برای اعتلای برنامه ها به خصوص برنامه های نمایشی این فاصله را کاهش داد و پر کرد.


در ابتدای این دیدار سیدعزت الله ضرغامی رئیس سازمان صدا و سیما در سخنانی با اشاره به جایگاه رسانه ملی به عنوان یک دانشگاه عمومی که وظیفه هدایت و مدیریت افکار عمومی را بر عهده دارد گفت: صدا و سیما نقش و جایگاه ویژه ای در عرصه مواجهه با جنگ نرم دشمن دارد و بر همین اساس، رسانه ملی مهندسی و مدیریت پیام در برنامه های مختلف از جمله برنامه های نمایشی را از طریق تعیین راهبردها، اهداف و اولویت ها در افق رسانه، بطور جدی در دستور کار قرار داده است.


رئیس رسانه ملی با اشاره به نتایج نظرسنجی ها مبنی بر علاقه گسترده مردم به فیلم ها و برنامه های نمایشی تولید داخل، افزود: در 6 سال گذشته برنامه ریزی گسترده ای برای تولید و تأمین فیلم و سریال در داخل انجام و تلاش شده است. وی گفت با تعیین ضوابط خاص و تشکیل شورای راهبردی و استفاده از مرکز نظارت صدا و سیما در مراحل تحقیق فیلم نامه، پیش تولید، تولید، و پس از تولید، سعی شده است در روند تولید برنامه های پرمحتوا و جذاب نظارتی دقیق انجام شود.


آقای ضرغامی با اشاره به بررسی سالیانه بیش از دو هزار طرح و فیلمنامه در شوراهای طرح و برنامه شبکه های مختلف سیما خاطرنشان کرد: در حال حاضر مجموع تولید سالیانه برنامه های نمایشی اعم از سریال، فیلم و انیمیشن در شبکه های ملی و استانی، دو هزار ساعت است که در مقایسه با سال 82، پنج برابر شده است.


وی مجموع پخش برنامه های نمایشی، فیلم و انیمیشن در شبکه های داخلی و برون مرزی صدا و سیما را بیش از سی و سه هزار ساعت در سال بیان کرد و گفت: این رقم در مقایسه با سال 82 به 9 برابر افزایش یافته است.


رئیس رسانه ملی میزان تولید و پخش سریالهای ایرانی را دو برابر سریالهای خارجی و تولید و پخش فیلم های ایرانی را 44 درصد فیلم های پخش شده برشمرد و خاطرنشان کرد: در 6 سال گذشته 20 سریال با موضوع انقلاب اسلامی تولید و پخش شده که 2 برابر تولید تمامی سالهای قبل از این دوره است.


ضرغامی افزود: دهها اثر نمایشی دیگر نیز با موضوعات اعتقادی، نقد صهیونیزم، طرح و معرفی شخصیتهای برجسته ملی و دینی، دفاع مقدس، هشدارهای اجتماعی، جنبش نرم افزاری علمی، کار و کارآفرینی، ترویج کتابخوانی، دستاوردهای هسته ای، و روشنگری درباره جریانات انحرافی تولید و پخش شده است.


سیدعزت الله ضرغامی با یادآوری تلاشهای رسانه ملی در تعمیق و گسترش نهضت آزاداندیشی و بسط ایمان روشن بینانه دینی، به برخی اقدامات دیگر در رسانه ملی در حوزه فیلم و سریال از جمله تولید سریالهای بلند شبانه، ساخت 650 فیلم داستانی تلویزیونی در 6 سال گذشته، تجربه های جدید در حوزه طنز، افزایش تولید تله تئاتر، ساماندهی موسیقی در مجموعه های نمایشی، راه اندازی برخی رشته های جدید در مقاطع «کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترا»، و راه اندازی شبکه مستقل فیلم و سریال به زبان عربی در ماههای آینده، اشاره کرد و گفت: رسانه ملی با گامهای استوار در میدان جنگ نرم ایستاده است و در این مسیر از تمام ظرفیت های فکری و هنری جامعه کمک خواهد گرفت.


وی بر لزوم حمایت بیش از پیش دستگاههای مختلف از صدا و سیما در عرصه جنگ نرم تأکید کرد و افزود: رسانه ملی برای ادای صحیح وظایف خود در این نبرد سخت و پیچیده و ورود به عرصه های جدید و نو، نیازمند حمایت نخبگان حوزه و دانشگاه، افزایش تحمل و انتقاد پذیری افراد حقیقی و حقوقی، پرهیز از تنگ نظریها و نگرشهای سطحی و عجولانه، و تفاوت قائل شدن میان خطاهای تاکتیکی و خطاهای راهبردی است.


همچنین در این دیدار تعدادی از کارگردانان، نویسندگان و بازیگران سینما و تلویزیون به بیان دیدگاههای خود درخصوص مسائل مختلف هنری پرداختند.


مسعود جعفری جوزانی کارگردان فیلم و سریالهای تلویزیونی از جمله سریال در چشم باد در صحبتهای خود به انتقاد از وضعیت سینما و عملکرد مسئولان هنری در این بخش پرداخت و گفت: در عرصه سینما زمینه لازم برای حضور فعال سینماگران مستقل و البته متعهد وجود ندارد و سینماگران یا باید به سلیقه نازل توزیع کنندگان، یا دستورات حزبی برخی مسئولان هنری و یا برخی کارهای افراطی تن دهند.


وی با تأکید بر لزوم عمل به رهنمودهای رهبر انقلاب اسلامی برای اعتلای فرهنگی در حوزه سینما، خواستار اعتماد مسئولان هنری به سینماگران امتحان داده، ایجاد فضای لازم برای ورود کارگردانان به عرصه های نو و مسائل روز جامعه، مشورت با سینماگران و هنرمندان، و پرهیز از تنگ نظری و اعمال سلیقه شخصی در عرصه هنر و سینما شد.


سیروس مقدم، کارگردان سریالها و فیلم های مختلف تلویزیونی و سینمایی نیز در این دیدار با اشاره به تأسیس روزافزون شبکه های ماهواره ای بیگانه برای اثرگذاری بر افکار عمومی گفت: صدا و سیما برای پیروزی در مقابله با هجوم سنگین فرهنگی بیگانگان، باید به امکانات مادی حقیقی و حقوقی کامل مجهز باشد.


این کارگردان سینمایی – تلویزیونی با انتقاد از برخی محدودیتها در پرداختن به «نقاط ضعف صنفها، سازمانها و گروههای مختلف اجتماعی» خواستار افزایش آستانه تحمل مسئولان و قشرهای مختلف اجتماعی شد.


محمدرضا ورزی از کارگردانهای سریالهای تلویزیونی از جمله عمارت فرنگی و سالهای مشروطه به ضرورت ارتباط مراکز پژوهشی با برنامه سازان صدا و سیما در سریالهای تاریخی اشاره کرد و گفت نیاز است مورخین طراز اول کشور به درخواست همکاری برنامه سازان تاریخی پاسخ مثبت دهند و به جای نقد پس از ساخت سریال، نظراتشان را هنگام فیلمنامه نویسی بیان کنند.


این کارگردان سریالهای تاریخی صدا و سیما با اشاره به نیاز به فضاهای خاص برای فیلمبرداری این سریالها افزود: ساخت شهرک تلویزیونی جدید و وسیع کاملاً ضروری است.


خانم پروانه معصومی بازیگر سینما و تلویزیون یکی از مسائل مهم عرصه هنری را مشخص نبودن جایگاه واقعی زنان در سینما و تلویزیون دانست و با انتقاد از رویکرد برخی فیلمها و سریالها به دلیل توجه نکردن به مسائل واقعی کشور گفت: در برخی از فیلم ها و سریالها فقط به مسائل و موضوعات پایتخت نشینان و برخی شهرهای بزرگ پرداخته می شود و توجهی به مسائل و موضوعات مورد توجه ساکنان دیگر شهرها و بویژه روستاهای کشور نمی شود.


شهاب حسینی بازیگر سریالها و فیلم های مختلف تلویزیونی و سینمایی نیز در این دیدار با اشاره به روزهای پایانی فیلمبرداری سریال شوق پرواز و پرداختن به زندگی سرلشکر شهید خلبان عباس بابایی در این سریال گفت: باید با پرداخت زیبا و هنرمندانه شخصیت بزرگان و نخبگان اجتماعی – سیاسی – علمی – فرهنگی – دینی و ورزشی، نسل جوان کنونی را در درک هویت ملی خود کمک کرد.

شهاب حسینی گفت: هنرمندان، سربازان عرصه فرهنگ هستند و باید همچون «رزمندگان شجاع، مبتکر و مصمم دفاع مقدس»، به وظیفه سنگین خود در عرصه فرهنگ عمل کنند.

محمدحسین لطیفی از کارگردانان سینما و مجموعه های تلویزیونی از جمله نردبان آسمان، وفا و روز سوم نیز با اشاره به تأثیر فیلمها و کارهای مذهبی و دینی بر مخاطبان، گفت ورود به این عرصه نیاز به شجاعت دارد و نباید به بهانه برخی ضعفها از ورود به ساخت فیلمهای مذهبی و دینی غافل شویم.

مشکلات فنی ساخت فیلمهایی با مضمون دفاع مقدس، ضرورت حمایت قانونی از حقوق مؤلفین و مصنفین حوزه فیلم و سریال، از دیگر محورهای سخنان این کارگردان سینما و سیما بود.

مهدی سجاده چی نویسنده سینما و تلویزیون از جمله نویسنده سریالهای خاک سرخ و شهریار با اشاره به جایگاه نویسندگان فیلم های سینمایی و تلویزیونی خواستار توجه بیش از پیش به این ضعف و برطرف کردن اشکالات قانون فعلی مالکیت معنوی شد.

وی همچنین شرایط کنونی سینما را نامناسب خواند و خواستار نگاه واقع بینانه و کارشناسی به مشکلات عرصه سینما شد.

در ادامه این دیدار ضیاءالدین دری نویسنده و کارگردان سریالها و فیلم های تلویزیونی و سینمایی با تشکر صمیمانه از توجه ویژه رهبر انقلاب به مسائل و مشکلات نخبگان هنری و فرهنگی گفت: جامعه ایران، جامعه ای متکثر و متنوع است و در چنین جامعه ای، جلب رضایت مردم و کاستن از شکاف فرهنگی قشرهای مختلف، وظیفه سنگین و پیچیده ای است که رسانه ملی برای تحقق آن، نیازمند حمایت کامل است.

نویسنده و کارگردان سریالهای مختلف تاریخی از جمله کلاه پهلوی، فشارهای ناشی از اظهار نظرهای غیرتخصصی و محدودیت در باورپذیر کردن نقش های منفی را از جمله مشکلات اینگونه سریالها دانست و خواستار نوعی تغییرات در روش و اصول نظارتی دستگاههای ذیربط شد.

ابوالقاسم طالبی کارگردان تلویزیون و سینما از جمله سریال «به کجا چنین شتابان» گفت: فیلمسازان ضمن دغدغه دفاع از انقلاب اسلامی، پرداختن به چالشهای فراروی آن را هم ضروری می دانند اما هنگام انتقاد از برخی دستگاهها و نهادها با مشکلات زیادی مواجه می شوند.

این کارگردان افزود: اگر امکان آسیب شناسی از برخی مشکلات نباشد، مجموعه های تلویزیونی در نهایت کارهای متوسط و بدون خاصیت خواهد شد.

در پایان این نشست هنرمندان حاضر، از نزدیک با رهبر انقلاب اسلامی صمیمانه گفت و گو کردند.