شنبه

Entry for 09 Oct 2010

حضور وزير ارشاد و معاون امور سينمايي در مراسم افتتاحيه



بيست و چهارمين جشنواره ي بين‌‌المللي فيلم كودكان و نوجوانان كليد خورد

مراسم افتتاحيه بيست وچهارمين دوره جشنواره بين المللي فيلم كودكان و نوجوانان ديشب با حضور مسوولان فرهنگي و هنري برگزار شد.


در مراسم افتتاحيه بيست وچهارمين دوره جشنواره بين المللي فيلم كودكان و نوجوانان كه در استاديوم قدس همدان برگزار شد، سيدمحمد حسيني وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي به همراه جواد شمقدري معاون امور سينمايي و سمعي بصري وزارت ارشاد حضور داشتند.


پيام وزير به جشنواره


وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي در پيامي به اين جشنواره آورده است: دفتر سرشت، به جوهر ذات اگر رقم سرنوشت مي‌خورد، گاه بهباران رحمت تربيت مركب تقدير، نم مي‌كشد و به تغيير تن مي‌دهد! كه به شبنم تعليم، بوته خشكيده دشت تفتيده تعصب نسبت به نسل فردا، جان خواهد گرفت؛ چه رسد به قلقل و غلغله چشمه پرفيض آموزش!


سيد محمد حسيني در ادامه اين تصريح کرده است: اعجاز هنر امروز بشر، بيش از هر پديده دگر، در هنر هفتم كه مجتمع هفت هنر است، تبلور يافته. چه معجزه‌ها از اين هنر براي تغيير روح و روحيه بشر مي‌توان انتظار داشت كه البته «اما شاكرا و اما كفورا» گاه در آن سو كه خود را خالق اين پديده مي‌دانند، كودكان و نوجوانان را مهبط پلشتي و مظهر شيطان مي‌پندارند چونان «طالع نحس» گاه به اسم پرورش ذهن، سحر و جادو خرافه را اشاعه مي‌دهند براي اذهان تأثيرپذير كم‌سالان با فيلم‌هايي از جنس «هري‌پاتر» و گاه براي القاء تيزهوشي‌ها و قدرت تصميم‌گيري و زورمندي نونهالان خود براي مديريت افكار عمومي جهان فيلم‌هايي بسان «تنها در خانه» مي‌سازند. يعني سينما ابزاري براي اجراي منويات حاكمان! و در اين سو سينماگران ما در عداد «اما شاكرا» روح لطيف كودكان اين مرز و بوم را با پروانه‌ها همنشين مي‌سازند. آنچه به كودكان و نوجوانان بياموزيم «كالنقش في الحجر» خواهد بود و دريچه‌هاي باقيات الصالحات را بر روي ما خواهد گشود.


پيامبر اكرم فرمود: «هر كودكي كه در طلب دانش و عبادت بزرگ شود، خداوند در قيامت ثواب هفتاد و دو صديق بدو مي‌بخشد» و بي‌ترديد به آنان كه در اين آموختن، كسوت تعليم دوختن و شمع معرفت افروختن را به تمهيد مي‌نشينند، اجري كمتر نصيب نمي‌گردد.


شايد درس‌هاي مكتوب در پشت مقاله‌هاي فراموشي، پنهان شود اما مي‌دانيم كه تصاوير آن هم در قالب فيلم، در محاق فراموشي فرو نمي‌رود. كم رونقي توليد فيلم‌هاي كودكان و نوجوانان به هر دليلي غيرقابل توجيه و آسيب‌رسان است. كودك نيازمند آموزشي مفرح است و نيز سرگرمي‌هايي دانش‌افزا! چنانچه ما كوتاهي كنيم ديگران درازدستي خواهند كرد. ضمن آنكه فيلم‌هايي در اين طيف با توفيق اجباري همراه است كه امروز فرزندسالاري وجه غالب خانواده‌هاست. از معاونت سينمايي مي‌خواهم از امروز براي جشنواره بعدي تداركي جدي ببيند تا كمبودها و كم‌توجهي‌ها جبران گردد.


از اينكه در اين شهر همه دانايان و در جوار مزار انديشمند بي‌نظير دنياي اسلام بوعلي‌سيناي بزرگ كه نمايش كودكي‌هاي او رشك‌انگيز نونهالان بود، جشنواره بين‌المللي كودكان و نوجوانان، پايگاهي محكم و جايگاهي ارزشمند يافته است، شادمانم و از صميم دل و جانم آرزوي توفيق براي يكايك دست‌اندركاران اين رسالت با اصالت دارم.


درانتهاي اين پيام آمده است: اميدوارم بيست و چهارمين پله‌هاي اين نردبان را به بام اهداف اين جشنواره صعود دهد تا از آنجا به افق روشن آينده اين سرزمين از دريچه نگاه اين آينده‌سازان بنگريم و دل به فردايي زيبا بسپريم. براي تمامي كودكان و نوجوانان اين سرزمين آرزوي سعادت و سلامت دارم براي عزيزان كودكان و نوجوانان نقش‌آفرين در اين جشنواره بهترين‌ها را از درگاه حضرت حق مسئلت ميي‌نمايم. پيامبر گرامي عظيم‌الشأن اسلام فرمود: «كودكان خويش را دعا كنيد كه آنان پيشاهنگان شمايند» همه شما را به خداوند منان مي‌سپارم. والسلام عليكم و رحمت‌ا... و بركاته.


پيام معاون امور سينمايي


معاون امور سينمايي و سمعي و بصري وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي هم در پيامي به جشنواره فيلم کودک آورده است: دنياي پاك و يكرنگي دوران كودكي در خيال همه ما گوهري است كه سال‌ها از آن دور افتاده‌ايم و دست‌نيافتني مي‌نمايد.


جواد شمقدري در ادامه اين پيام تصريح کرده است: اگرچه كودكانمان در مقابل چشمان ما بسان آينه‌اي هستند كه حقيقت پاكي خود را در درون آنها مي‌جوييم اما اين همجواري فرصت تكرار تجربه‌هاي معصوميت كودكي را براي ما مهيا نمي‌سازد.


سينماي كودكان و نوجوانان پنجره‌اي است كه مخاطب بزرگسال را در اين تجربه‌هاي فراموش شده به مهماني مي‌برد و چند ساعتي با شخصيت ساده، بي غل و غش، پاك و پرنشاط كودكي فارغ از همه كشش‌ها و وسوسه‌ها و وابستگي‌ها، تنها مي‌گذارد و اجازه مي‌دهد دنيا و زندگي را بار ديگر در بستر يگانگي، صفا، سلامت و نشاط تجربه كنيم.


كودكان و نوجوانان، سرمايه آينده ما هستند و بهتر است بگوييم بزرگترين و گرانبهاترين سرمايه هر ملت، كودكان و نوجوانان آن ملت هستند.


بايد ديد ما براي اين سرمايه‌هاي نامحدود انساني چه كرده‌ايم واقعيت تلخي كه در مقابل ما رخ مي‌نمايد، بي‌توجهي اكثر برنامه‌ها و سياست‌ها به اين سرمايه عظيم و ذي‌قيمت است. حتي در حوزه فرهنگ و هنر نيز كم‌كاري گسترده‌اي ديده مي‌شود.


بي‌ترديد ضامن بقاي حيات و پيشرفت هر ملتي در گرو تضمين نشاط، سرزندگي و تربيت كودكان و نوجوانان است. تصوير آينده، مسير و افق هر ملتي را مي‌توان در پيشاني كودكان و نوجوانان امروز آن ملت به سادگي ديد و بازخواني كرد.


سينماي كودكان و نوجوانان، سهم بزرگي در ترسيم آينده و افق‌هاي روشن دارد. سينماگران ما بزرگترين، حساس‌ترين و ارزشمند‌ترين مخاطب را نبايد فراموش كنند. كودكان و نوجوانان داراي نفس سليم و روحي بلند هستند كه هر كدام مي‌توانند در صفحه آينده تاريخ، مردان و زناني بزرگ و حماسه‌ساز شوند كه سرنوشت يك ملت را در مسير شكوفايي و رشد و تعالي به اوج برسانند.


جشنواره بيست و چهارم براي سينماگر ايراني و مدير فرهنگي يك لحظه درنگ و تأمل است كه بر اين حقيقت بزرگ دست يابد و به مسؤوليت‌هاي تاريخي خود واقف گردد.


معاون سينمايي وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي در پايان اظهار اميدواري کرده است: انشاءا... به زيبايي لحظات، پاكي و همجواري با كودكانمان كه به مدد اين جشنواره به آن دست يابيم، شاهد رشد سينماي كودكان و نوجوانان در چارچوب فضائل اخلاقي و فطرت سال‌هاي پاك انساني و نشاط و سرزندگي بهاري باشيم.


پيام استاندار همدان


استاندار همدان نيز در پيامي به جشنواره فيلم کودک آورده است: دنياي پررمز و راز كودكان و نوجوانان از ديرباز محيطي جذاب براي هنرمندان بوده است تا با سير در آن بداعتي شيرين را ره‌توشه خود سازند و آنگاه عاشقانه بر گرد پروانه‌هاي زيباي آفرينش به پرواز درآيند، شايد دلي و انديشه‌اي را به تسخير خود درآورند.


کرم رضا پيريايي در اين پيام گفته است: عرصه سينما و تلويزيون ميدان همكاري، هماهنگي و هم‌نفسي هنرمندان در رشته‌هاي مختلف براي پديد آمدن يك اثر ماندگار است و هنر متعهد همواره دلسوزاني را بزرگ مي‌شمارد كه تعليم و تربيت، بالندگي و شكوفايي و تفريح و سرگرمي مناسب كودكان و نوجوانان دغدغه مقدس و مدام آنان است در حالي که انديشه هاي ناپاك و دست‌هاي اهريمني در چهار گوشه عالم با اهداف گوناگون سياسي و اقتصادي و با ابزارهاي متنوع ضدفرهنگي بر چهره‌هاي بهشتي فرزندان زمين چنگ مي‌كشند مسؤوليت هنرمندان با فضيلت و اخلاق دوچندان مي‌شود تا مردان و زنان بزرگ فردا را، امروز با تلاش هدفمند خود از بسياري آسيب‌ها ايمن سازند.


با عرض خيرمقدم به همه هنرمندان و شركت‌كنندگان در بيست و چهارمين جشنواره بين‌المللي فيلم‌هاي كودكان و نوجوانان اميدوارم حضور در پايتخت تاريخ و تمدن ايران زمين براي همگان توأم با دقايق و لحظاتي شاد و به يادماندني و خاطراتي خوش باشد.


پيام مديرعامل موسسه امور جشنواره‌ها


مدير عامل موسسه امور جشنواره هاي فيلم نيز در پيامي به جشنواره فيلم کودک تصريح کرده است: جشنواره بين‌المللي فيلم‌هاي كودكان و نوجوانان بيست و چهارمين دوره خود را همچون چند سال گذشته در همدان جشن مي‌گيرد تا اين شهر تاريخي رفته رفته به مركز توليد و اشاعه سينماي كودكان و نوجوانان بدل شود.


مهدي مسعود شاهي در ادامه اين پيام افزوده است: برنامه‌ريزي و برگزاري جشنواره‌اي در سطح بين‌المللي و با اجزاي فراوان كه در ميان جشنواره‌هاي مشابه از رتبه و اعتبار ويژه‌اي برخوردار است كار سهل و ساده‌اي نيست. بي‌ترديد پشتيباني همه‌جانبه مسؤولان استان همدان و در رأس آنها استانداري اين استان و همراهي معاونت سينمايي و سمعي و بصري وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي شرايط برگزاري مطلوب جشنواره را فراهم كرد.


جشنو اره بيست و چهارم علاوه بر رقابت آثار در بخش فيلم‌هاي بلند سي و پنج ميلي‌متري، فيلم‌هاي كوتاه و بلند ويدئويي و فيلم‌هاي كوتاه و بلند پويانمايي، بخش جديدي را با عنوان بهترين فيلمنامه به رقابت‌هاي اين دوره افزوده است.


افزون بر اين بخش‌هاي جنبي جشنواره نسبت به دوره‌هاي گذشته از تنوع و تعداد بيشتري برخوردارند.


برگزاري جشنواره بيست و چهارم، نخستين تجربه موسسه امور جشنواره‌هاي فيلم است. موسسه‌اي كه در سال 1389 با هدف برنامه‌ريزي و برگزاري جشنواره‌هاي سينمايي، ذيل معاونت سينمايي و سمعي و بصري وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي شكل گرفت و گام‌هاي موثري براي ارتقاي كيفي و كمي اين دوره از جشنواره برداشت كه نمونه‌هايي از آن عبارتند از: واگذاري امور اجرايي جشنواره به استان‌ها به منظور توسعه فرصت‌ها و فضاهاي فرهنگي در كشور، بكارگيري استعدادهاي هنري جوانان استان همدان، تخصصي شدن حوزه‌هاي توليد و استعداديابي در استان همدان به عنوان مركز سينماي كودك، ايجاد همدلي و تعادل مسؤولان سينمايي و استاني به عنوان يكي از دستاوردهاي اين دوره از جشنواره


اينك كه اين موسسه نخستين تجربه خود را پشت سر مي‌گذارد اميدواريم با بستر مناسبي كه به بركت برگزاري جشنواره‌هاي پويايي چون جشنواره بين‌المللي فيلم‌هاي كودكان و نوجوانان فراهم شده است از همراهي و همدلي همه اهالي سينما و متوليان فرهنگ و هنر براي برگزاري جشنواره‌هاي آتي آنگونه كه شايسته نام و آوازه ملت هنرپرور ايران زمين است توفيق يابيم.


مسعود احمديان: امسال جشنواره‌ تكليفش


را با فيلم‌ها مشخص كرده است


ساعاتي پيش از برگزاري مراسم افتتاحيه بيست‌و‌چهارمين جشنواره فيلم كودك، دومين نشست خبري اين جشنواره با حضور مسعود احمديان(دبير جشنواره)، حجت‌الاسلام سعيد كرمي (مدير كل ارشاد استان همدان) و جعفر گودرزي(مدير روابط عمومي جشنواره) در تالار شهيد آويني اين شهر برگزار شد.


به گزارش ايسنا، در ابتداي اين نشست جعفر گودرزي به ذكر توضيحاتي كوتاه درباره روند برگزاري اين جشنواره پرداخت و عنوان كرد: اميدواريم حركات اين جشنواره به گونه‌اي باشد كه سينماي كودك به رشد و اعتلايي كه لايق آن است دست پيدا كند.


وي در عين حال از حضور 200 فيلم در اين جشنواره، نشست‌هاي نقد و بررسي براي فيلم‌هاي بخش مسابقه و نشست‌هاي تخصصي درباره انيميشن و فيلمنامه در سينماي كودك و اكران فيلم كودك خبر داد.


سعيد كرمي هم ضمن خيرمقدم به مهمانان اين جشنواره از آمادگي كامل استان همدان براي برگزاري باشكوه اين جشنواره خبر داد و اظهار اميدواري كرد كه جشنواره متفاوتي را در سال جاري برگزار كنند و در قالب آن تجربيات سه دوره قبل را هم مورد استفاده قرار دهند.


وي از معاون سينمايي وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي به دليل انتخاب مسعود احمديان به عنوان دبير اين جشنواره تشكر كرد.


كرمي از 12 بار سفر احمديان به همدان ياد كرد و اين تعداد بازديد يك مدير را بي‌سابقه ارزيابي كرد.


مديركل ارشاد استان همدان در ادامه از شمقدري و مهدي مسعود‌شاهي و كليه‌ افرادي كه به برگزاري اين جشنواره كمك كرده‌اند، پرداخت و گفت: براي اولين‌بار امسال قرار است توليدات فيلمسازان همداني در بخشي جدا مورد ارزيابي قرار گرفته و 100 ميليون تومان هم بابت حمايت از اين فيلمسازان در نظر گرفته شده است كه اين موضوع تاثير زيادي در رشد استعداد‌هاي اين استان خواهد شد.


وي هم‌چنين به اكران فيلم‌هاي سه‌بعدي در يكي از سالن‌هاي اين شهر اشاره و اظهار اميدواري كرد: اين روند با استقبال مردم در شهر همدان ماندگار شود.


كرمي درباره ادامه برگزاري جشنواره كودك در همدان هم اظهار كرد: وقتي استاندار همدان اعلام مي‌كنند كه آمادگي انتقال معاونت سينمايي به اين شهر را دارد، ديگر بحث درباره برگزاري جشنواره كودك كمي بيهوده خواهد بود. ما قولمان را داده‌ايم و تلاشمان را خواهيم كرد تا اين جشنواره در همدان استمرار داشته باشد.


مسعود احمديان هم دراين نشست به ذكر توضيحاتي درباره روند برگزاري اين جشنواره پرداخت و عنوان كرد: شهر همدان براي برگزاري اين جشنواره فرسنگ‌ها جلوتر از ساير استان‌ها قرار دارد و ساخت و مرمت فضاهاي سينمايي در اين شهر نشان از توجه مسؤولان اين شهر به جشنواره كودك دارد.


وي در ادامه با اشاره به اين‌كه در سال جاري جشنواره تئاتر كودك هم در استان همدان برگزار شده است، اظهار كرد: ديگر استمرار برگزاري اين جشنواره در همدان را نمي‌توان يك دغدغه تلقي كرد. در واقع استمرار اين جشنواره طلب مردم همدان از مسؤولان اين شهر است و اين مسؤولان ثابت كرده‌اند كه توان انجام اين كار را دارند و من به شخصه به استمرار اين جشنواره در همدان اميدوارم.


احمديان در بخش ديگري از صحبت‌هاي خود، رقابتي‌شدن آثار سينماگران همداني و بحث مسابقه فيلمنامه‌نويسي را هم از ويژگي‌هاي عمده‌ بيست و چهارمين دوره جشنواره برشمرد.


در بخش ديگري از اين نشست و در پاسخ به پرسشي كه مبني بر شايعه‌ استعفاي احمديان مطرح شده بود، وي توضيح داد: طي اين مدت به هرحال اختلاف‌نظر‌هايي وجود داشت و كار را كمي سخت مي‌كرد، اما به هرحال من آدم استعفا نيستم و مدت‌ها زمان و هزينه صرف انتخاب فيلم‌ها و برگزاري اين جشنواره شده است و نمي‌توان به اين راحتي اين موضوع را رها كرد. علاوه بر اين مسئله فيلم و جشنواره كودك متكي به حضور اشخاص نخواهد بود.


در ادامه اين نشست و در پاسخ به پرسش‌ها و انتقادات خبرنگاران براي حضور در مراسم افتتاحيه و اختتاميه و سالن‌هاي نمايش‌دهنده فيلم‌ها، مسؤولان اين جشنواره خاطرنشان كردند كه امسال تدابير مختلفي انديشيده‌اند كه ديگر مشكلي در اين زمينه وجود نداشته باشد.


احمديان در بخش پاياني صحبت‌هاي خود عنوان كرد: امسال جشنواره‌ تكليفش را با فيلم‌ها مشخص كرده است. در واقع ما امسال زير بار اين تهديد نبوديم كه به دليل نداشتن فيلم ناچار باشيم هزينه‌اي پرداخت كنيم تا براي جشنواره ما فيلم بسازند. يكي از افتخارات اين دوره جشنواره كودك اين است كه ما وارد پروسه‌ سفارش براي جشنواره نشده‌ايم و نكته ديگر هم آن كه اگرچه همواره بحث‌هاي متعددي پيرامون فيلم‌هاي جشنواره‌اي مطرح مي‌شود، اما ما اين سياست را قبول نداريم و بر اين باوريم كه لازم نيست به فيلم‌هايي براي كشور افتخار كسب كرده‌اند بدبين باشيم، البته من هم قبول دارم كه در جشنواره‌هاي متعدد بين‌المللي به دليل مسائل سياسي گاه موضوعات سينمايي مورد بي‌توجهي قرار مي‌گيرد، اما در كل لازم است كه خود ما شرايط جهاني‌شدن آثارمان را فراهم كنيم.


ورود مهمانان جديد


دومين گروه از مهمانان بيست و چهارمين جشنواره فيلم كودكان و نوجوانان به همدان رسيدند.


به گزارش فارس‌، دومين گروه از مهمانان بيست و چهارمين جشنواره فيلم كودكان و نوجوانان بعد از ظهر روز گذشته وارد هتل باباطاهر همدان شدند.


در ميان اين مهمانان افرادي چون داريوش فرضيايي (عمو پورنگ)، اميرمحمد، مسعود كرامتي، بهروز شعيبي، عباس بابويهي،‌ طهماسب صلح‌جو و ... از جمله مهمانان اين جشنواره هستند.


مجري برنامه افتتاحيه آزاده نامداري است و داريوش فرضيايي (عموپورنگ) و اميرمحمد نيز اجراي بخش‌هايي از اين برنامه را برعهده دارند.


مراسم تقدیر از عبدی در اختتامیه


جشنواره کودک برگزار می‌شود


مراسم تقدیر از یک عمر فعالیت سینمایی اکبر عبدی به دلیل کسالت این بازیگر در مراسم اختتامیه جشنواره فیلم کودک برگزار می‌شود.


به گزارش مهر، شب گذشته مراسم افتتاحیه بیست و چهارمین جشنواره فیلم کودک و نوجوان همدان برگزار شد، خانواده مرحوم آشتیانی، علیرضا خمسه و مرتضی احمدی به همدان رفتند و در مراسم گشایش جشنواره و آئین تقدیرشان شرکت كردند، اما اکبر عبدی به دلیل کسالت نتوانست میهمان مراسم افتتاحیه باشد.


قرار است تجلیل از این بازیگر سینما و تلویزیون در مراسم اختتامیه انجام شود.


نمايش 125 فيلم


در روز دوم جشنواره فيلم كودك


در دومين روز از بيست و چهارمين جشنواره بين المللي فيلم هاي كودكان و نوجوانان آثار راه يافته به بخش‌هاي رقابتي و جنبي اين رويداد سينمايي در 83 سانس سينمايي اكران خواهد شد و علاقه‌مندان به تماشاي فيلم‌هاي مورد علاقه خود خواهند نشست.


امروز در سالن شماره يك مجتمع شهيد آويني فيلم هاي ديو و دلبر، پودانا، آخرين نفر، خانه امن است، ديو و دلبر و نخودي اكران مي شود و سالن شماره دو نيز فيلم هاي داور قاطع است، تابستان عزيز، چند پله بالاتر، سياره كوچك من و ماهك را روي پرده مي برد.


خانه امن است، سهم من از زندگي، دختران، ديگري و خواب هاي دنباله دار در مجتمع فرهنگي و هنري بوعلي سينا و ترسناكترين حيوان، اورس، درخت سيب طلايي، مرواريد سرخ، درخت اسرار آميز، فقط بيست، راز موفقيت و نفوذي در كانون بسيج اكران خوهد شد.


در تالار فجر جامانده، پرسش هاي كودكانه: چگونه آغاز شد؟، بخش مسابقه سينماگران همدان، دم زري و ميني بوس اكران خواهد شد، در تالار معلم نيز پويانمايي هاي روسيه، خانه آب نباتي، خانه اي در آسمان، لالا و ميكس، نيكلاس و گيومه، زير شيرواني تولد كيه؟ زندگي روي درخت، چيزي با اهميت و روح جنگل روي پرده مي رود.


در سالن دانش آموزي چگونه برف ريزان شد؟، بادهاي بهاري، حباب، نخودي و راز دشت تاران اكران خواهد شد، سينما كانون، ترانه كوچك من، سنگ اول، گوريل، زمين فوتبال، گروه پوتاني، كيك نيش زنبور خورده شد و راز دشت تاران را براي اكران آماده كرده است و نخودي، خواب هاي دنباله دار، دانشجوي بي خانمان، روياي ليپل مادر ماسالا و غير قابل انتشار در سينما قدس اكران خواهد شد.


تابستان عزيز و سنگ اول در صالح آباد، تابستان عزيز و نخودي در قهاوند، فقط بيست و روشن، خاموش، روشن در پايگاه شهيد نوژه روي پرده مي رود و ترانه كوچك من، ديو دلبر در شهرستان بهار، به كبودي ياس، داور قاطع است و سنگ اول در سينما بهمن ملاير اكران خواهد شد.


نهاوند پرواز مرغابي ها، فقط بيست و علفزار را نمايش مي دهد و بال هاي خوشبختي، دم زري و ترانه كوچك من در تويسركان، يوسف پيامبر، درخت اسرار آميز و ديو و دلبر در اسدآباد، به كبودي ياس، تابستان عزيز و نخودي در كبودراهنگ، بال هاي خوشبختي، داور قاطع است و ديو و دلبر در رزن به روي پرده مي رود.جامانده و ترانه كوچك من در لالجين و فقط بيست و ديو و دلبر نيز در فامنين اكران خواهد شد.


ميني بوس و تابستان عزيز در سينما وحدت و دم زري و علفزار در سينما انتظار كرمانشاه به روي پرده مي رود، روشن، خاموش، روشن و ترانه كوچك ي من در خرم آباد و تابستان عزيز و نخودي نيز درايلام اكران خواهد شد.


منبع: روزنامه ي باني فيلم

هیچ نظری موجود نیست: